Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Άρης ο Θεός του πολέμου !!!

Άρης ο Θεός του πολέμου .
το χρώμα του το το κόκκινο και κίτρινο

Το κόκκινο και κίτρινο χρώμα του Άρη



Στην παλέτα των χρωμάτων ο συνδυασμός του κόκκινου
με το κίτρινο μας δίνει το χρώμα πορτοκαλί ...




Είναι το ήμισυ του παντός



Είναι η γέφυρα μεταξύ του Θεού και του Αδάμ...
Η σημαία του Βυζαντίου
Και τα χρώματα του Άρη.





Η  αλήθεια είναι απλή . Πορτοκαλί το χρώμα του Άρη αλλά και το νούμερο του το 666.
Η Αποκάλυψη λέει ότι είναι αριθμός ενός ατόμου και αυτό είναι του Άρη , του Θεού του πολέμου, το αντίθετο του Χριστού που είναι ο Θεός της ειρήνης .







Ως Θεός του πολέμου , δεν θα έλειπε και η Σβάστικα .











Οι δύο αντίθετες δυνάμεις που κινούν τους ανεμόμυλους
δηλαδή το κίτρινο κόκκινο και το κίτρινο μπλε .



Το κίτρινο μπλε δεν είναι άλλο από τον ενιαίο Θεό
Απόλλωνα και Διόνυσο .



Ο αριθμός του Άρη 666.




Ο αριθμός του το 3 και το σύμβολο του η Σβάστικα.


Το όχημα του Άρη και ο αριθμός του Θηρίου 666.



Είναι ο σκοτεινός !


Είναι ο Θεός του πολέμου –πορτοκαλί.






Η σημαία της αυτοκρατορίας (της Ιαπωνίας) έχει τα χρώματα του Θεού Άρη .



Για να θυμηθούμε τους ανεμόμυλους και τα χρώματα των Θεών . Αυτή θα είναι η συνέχεια για την Ελλάδα .





Μιλάμε για τον Θεό του Πολέμου…



Του Θεού από την Θράκη μας.




Έτσι εμφανίζεται μικρός (ARES LITE EDITION)-όνος




Είναι έξω από την καγκελαρία στο Βερολίνο ….

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Οι 2 Όνοι


Οι 2 όνοι
( γαιδούρια ,γάιδαροι ,γάδαροι)




Εικόνα 1 Οι 2 όνοι

Για να δούμε τα πράγματα με μια ακόμη μυθιστορηματική ματιά .
Ας πάρουμε σαν δεδομένο ότι ο ένας όνος είναι ο γνωστός σε όλους Γιαχβέ – Σεθ- Τυφών- Κρόνος – όνος – Χρ- όνος .
Και ο άλλος δε είναι ο Απόλλωνας όνος ο Απολλυών και Αβαδδών σύμφωνα με τις γραφές .
Οι δύο αυτοί όνοι είναι σε αέναη μάχη και μάλιστα όπως είναι και στις Αιγυπτιακές γραφές το ζευγάρι του αέναου πολέμου είναι ο Σεθ και ο Ώρος ( σκοτάδι –φως ) .
Η μάχη αυτή κρατάει αιώνες και ξεκινάει από την Ατλαντίδα και φτάνει ως τις μέρες μας με την μορφή πάλης μεταξύ Νεοατλάντων (Η.Π.Α.- Ισραήλ ) και Ελλήνων γενικά εθνικών .
Στην πινακίδα του Ιδαλίου αναφέρεται ότι ο Απόλλωνας θα συντρίψει τον Σεθ το τελώνιο ,γιατί είναι αήττητος πάνω στην Θάλασσα . Θα εξαφανίσει τον Σεθ λόγω της άνωσης της Θάλασσας . Και εάν θεωρήσουμε ότι ο Απόλλωνας είναι το Φως και ο Ήλιος ή αλλιώς Χριστός τότε ο Σεθ είναι το σκότος και ουσιαστικά ο διάβολος .
Ας δούμε όμως τι λένε και οι γραφές :
Ότι δόθηκε το κλειδί της Αβύσσου στον άγγελο Αβαδδών ( Απόλλωνα ) και άνοιξε το φρέαρ της Αβύσσου και βγήκανε σιδερένιες ακρίδες και και και . Δηλαδή πόλεμος . Παρακάτω όμως λέει ο αυτός ο άγγελος θα φυλακίσει για 1000 χρόνια τον διάβολο μέχρις ότου έρθει η στιγμή να ξαναβγεί ο σατανάς στην γη για λίγα χρόνια να κάνει την δουλειά του και να καταδικαστεί στο πυρ της Αβύσσου αιώνια και για πάντα .  Άρα ο Σεθ πάει για πάντα .  
Τώρα όμως επειδή το πράγμα είναι και λίγο σύνθετο   θα δούμε ότι υπάρχουνε απόψεις που λένε ότι και οι δύο αντίπαλοι δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο όνοι (Άγιοι ) οι οποίοι επιτελούν και οι δύο τον ρόλο τους πάνω σ΄ αυτόν τον κόσμο. Από την μία ο Σεθ –Γιαχβέ –Τυφώνας είναι το ένα σκέλος της ιστορίας που απαρτίζει τους Σιωνιστές Εβραίους , διεθνιστές και νεοάτλαντες της νέας τάξης πραγμάτων , σημίτες . Και από την άλλη ο Απόλλωνας (Ώρος) που είναι το πρότυπο της πειθαρχίας , των υπερβορείων, γενικά λευκών και αρίων φυλών , του εθνικισμού και υπέρμαχου της καθαρότητας των πραγμάτων .
Ας πάρουμε τους δύο αυτούς πρωταγωνιστές και αιώνιους αντιπάλους με τα χαρακτηριστικά τους και τις διαφορές τους σε ένα κύκλο γνώσης και συμπερασμάτων.
Για το ελληνικό πάνθεον ο Απόλλωνας είναι το Φως και η πραγμάτωση του όλου . Παράλληλα είναι και Θεός της καταστροφής ( Αβαδδών- Απολλυών –καταστροφεύς)
Ακόμη του αποδίδονται τα χαρακτηριστικά του βορείου Θεού , της πειθαρχίας και της τάξης και του ορθολογισμού κάτι που ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της βόρειας Ευρώπης και κυρίως των γερμανικών κρατών .  
Εικόνα 2 Apollo is North.

Εικόνα 3 Andomedian Federation of Light- Apollo
Εικόνα 4 Seth

Εικόνα 5 Si(e)th  Lords Empire


Άτλαντες –η αυτοκρατορία των Σιθ.

Από την άλλη έχουμε την αποχώρηση του Θεού αυτού από τους Δελφούς κατά τους χειμερινούς μήνες και την θέση του παίρνει ο Διόνυσος ( κατ΄άλλους Σίβα) ο οποίος έχει τελείως διαφορετική νοοτροπία και τα μυστήρια του είναι κατά πολύ αντίθετα με το φως και τον ορθολογισμό .Εδώ έχουμε να κάνουμε με ωμοφαγίες και μανιασμένες Μαινάδες , μέθη, φαλλικά σύμβολα και έκσταση, αρχέγονες και ζωογόνες δυνάμεις  . Καθαρά χθόνια μορφή Θεού . Κατά μια άποψη σκοτεινή .


Ονομάζεται και Σαβάζιος και ορισμένοι τον ταυτίζουνε με τον σημιτικό Θεό Βαάλ, ο οποίος για πολλούς μελετητές είναι ο Σαβαώθ . Στην Αίγυπτο ταυτίζεται με τον Όσιρι  αδερφό του Σεθ ο οποίος και τον σκώτοσε και τον κατακρεούργισε σε 72 κομμάτια , όπως και οι Τιτάνες τον Διόνυσο. Ο Όσιρις πάλι είναι πλέον ο βασιλιάς του κάτω κόσμου στην Αιγυπτιακή μυθολογία . Δηλαδή ο Άδης για εμάς .



Η Ίσιδα μετά από μεγάλη προσπάθεια μπόρεσε να βρει το μέλος του  Όσιρι και από εκεί να δημιουργήσει τον Ώρο (ξανά Απόλλωνα ) ο οποίος και θα μάχεται από εκεί και εις τους αιώνες τον θείο του ΣΕΘ. Ας πάρουμε τώρα την γραμμή συγγένειας του Απόλλωνα . Είναι απόγονος του Διός /Άδη και ανιψιός του Ποσειδώνα. Κατά πολλούς ο Ποσειδώνας είναι ο Θεός της Θάλασσας ή Αβύσσου ( κατά τα αρχαία χρόνια ) αρχικά Τιτάνας και του αποδίδεται και η ονομασία του Σεθ στην Αίγυπτο . Ας πάρουμε τώρα την περίπτωση της Ατλαντίδας . Γενάρχης της είναι ο Ποσειδώνας και γιός του είναι ο Άτλαντας από όπου πήρε το όνομα η ήπειρος αυτή. Είναι απλή η ταύτιση του Ποσειδώνα (Σεθ) με τον πατέρα του Κρόνο και τους τιτάνες που με μια απλή αναγωγή του πολέμου μεταξή Σεθ και Ώρου ή μεταξύ Απόλλωνα – Ποσειδώνα , ανηψιού – Θείου είναι προφανής . Αρχικά αυτή η διαμάχη ήταν ένα ελληνικό θέμα μιας και οι Θεοί και Τιτάνες και Γίγαντες προέρχονται από την ίδια οικογένεια θεών . Από ένα όμως σημείο και μετά τα πράγματα αλλάξανε και έτσι έχουμε σήμερα την μάχη δύο μεγάλων σχολών σκέψεως και παρατάξεων . Των νεοάτλαντων και των Ελλήνων στην νόηση ξανά
Εικόνα 6 Horus and Seth

Ο Γερμανός συγγραφέας Martin Vogel έγραψε δύο εξερετικά βιβλία με θέμα την καταγωγή του Θεού της παλαιάς διαθήκης Γιαχβέ και του Απολλωνα από τον όνο και τους κατατάσσει μαζί με άλλους  Θεούς όπως η Αθηνά και η Αφροδίτη στους Θεούς με καταγωγή από τον όνο. Βλέπε : Jahwes Aufstieg vom Eselgott zum Herrn der Welt; Apollon Onos. Orpheus Verlag.
Αμέτρητοι πόλεμοι και συμφέροντα και ανελέητη μάχη για τον έλεγχο του κόσμου αυτού έχουνε βάση σε αυτές τις δύο κατά τα άλλα όμοιες σχολές .


Ο σημερινός Τρωϊκός πόλεμος που αρχίζει εκ νέου θα έχει πάλι τους ίδιους πρωταγωνιστές  . Μόνο που άρχισαν οι ενημερωμένοι να καταλαβαίνουνε ότι τα νήματα αυτών των γεγονότων δεν κινούνται από εδώ , αλλά από κάπου πιο μακριά και σε πίο γκρίζους χώρους από ότι εδώ . Υπάρχει μια δύναμη που δεν θέλει η ανθρωπότητα να εξελιχθεί και να αναπτύξει τις ικανότητες της στο σύνολο της . Είτε λέγονται αυτοί προοδευτικοί είτε λέγονται συντηρητικοί , πατροπαράδοτοι , διεθνιστές , φιλελεύθεροι , σοσιαλιστές , εθνικιστές και οτιδήποτε άλλο, υπάρχει κάτι έξω από εδώ που δεν είναι ανθρώπινο η γήινο που αγωνίζεται να μην πάμε μπροστά και μας καταδυναστεύει . Πολλοί από εσάς τους έχετε δώσει ονόματα , άλλοι τους γνωρίζεται από την μυθολογία . Είναι ο καιρός της συνεννοήσης γιατί μας έχουνε όλους δεμένους και εάν δεν καταλάβουμε την θέση που μας ανήκει κάποιοι θα χαίρονται που κάποια στιγμή θα χαθούμε για πάντα…..






Δύο όνοι – και μια γέφυρα ή πρέπει πάντα να μαλώνουμε ; Βορράς και Νότος








Εικόνα 7 Colors of Seth and Apollo