Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Zeitgeist η πτώσης της μεγάλης Περσίας!!!

Ανέκαθεν οι Έλληνες είχανε τον μεγάλο αντίπαλο τους που λεγότενε και λέγονται Πέρσες !!! Δεν είναι μια μυθολογία που έχει να κάνει με την παλιά ιστορία μας με τις μάχες στις Θερμοπύλες και στις Πλαταιές όπως και στο Μαραθώνα και στην Σαλαμίνα.Έχει να κάνει με την αυτοκρατορία της Περσίας και που θα δούμε ότι έχει σχέση με τον ναζισμό και την τυρρανία που ήθελε και θέλει να επιβληθεί στον κόσμο όλο.


Ακολουθούμε την σημαία της Νέας Περσίας που δείχνει το δρόμο που θα δούμε :


Σας εκπλήσει ίσως το γεγονός ότι στην αποκάλυψη του Ιωάννη το θηρίο και η πόρνη (Βαβυλώνα) είναι ουσιαστικά η νέα Περσία που ζούμε τώρα.






Γιατί η τυρρανία είναι και παραμένει ίδια. Δεν αλλάζει και δεν έχει χρονικό όριο . Ναι η Βαβυλώνα και οι Σανκριστικές ρίζες των Ατλάντων ( και δη αδερφών Αρίων) δεν είνα τίποτα άλλο από τους φίλους μας που ζουν στις κάτωθι χώρες :
Και δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο επ΄αυτού. Ναι είναι σήμερα εχθροί μας και ήτανε από τότε που χάσανε την Ατλαντίδα. Κατέχουνε την τρομερή τεχνολογία του χρόνου και "ταξιδεύουν¨ εκεί που θέλουν.





Κι όμως


Γι αυτό και πρέπει να προσέχετε εσείς από το Αλντεμπαράν γιατί και ο Απόλλων ή αλλιώς Απολλιών ή αλλιώς Αβαδδών και ο Άρης αλλιώς ΣΑΜΑΗΛ ή άλλιώς Μαρντούκ είναι εδώ και υπερασπίζονται μια πατρίδα που σήμερα λέγεται Ελλάδα που παλαιότερα ήτανε Πελασγική και έχει στον χάρτη της τον Πόντο, την Μικρά Ασία , την Θράκη, την Μακεδονία, την Ήπειρο, την υπόλοιπη Ελλάδα, τα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου και την Κύπρο. Προσοχή σας λέω γιατί άρχισε η πτώση της Περσίας !!!


 Είναι το καθίκι που απείλησε τον Δία και έγινε από το αίμα του το βουνό Αίμος στη Βαλκανική.

 Αλντεμπαράν είναι οι φυσικοί σύμμαχοι των Γερμανών από τον αστερισμό του Ταύρου. Μια φυλή που επιβάλει τον φυλετικό διαχωρισμό και τον ευγονισμό. Είναι οι ¨μέντορες¨ των Γερμανών
 Τυφών
 Τυφών
Το Θηρίο 666

και η ουσία των πραγμάτων είναι αυτή :
Ε λοιπόν αρκετά με τα σενάρια και τις βλεκείες ή ένωση τώρα ή Θάνατος . Εσείς διαλέγεται όχι εμείς !!!
και εάν δεν είναι αρκετό αυτό δεστε και το επόμενο:

Τίποτα μα τίποτα δεν σταματά τους Πελασγούς- Θράκες κτλ. Θεούς πλέον είναι εδώ οι πολέμαρχοι του Θεού!!!!!!
και έτσι ο γκρίζος λύκος θα πάρει την απάντηση του !!! Όπως λένε Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!
Όμως πρέπει να πούμε ότι ο καιρός ήρθε!!!!