Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Η τρομερή περίπτωση της Λεκάνης !

Η τρομερή περίπτωση της Wanne ή αλλιώς Λεκάνης

Όταν ήμουν στο Βερολίνο και είχα αυτή την τρομερή συνάντηση με το «ον» είχα τηλεπαθητικά μάθει για μια τοποθεσία στην περιοχή του Reutlingen-Pfulingnen με το όνομα Wanne που σημαίνει στα ελληνικά Λεκάνη . Τι σήμαινε αυτό για μένα ήταν ένα αίνιγμα που δεν θα έβρισκε λύση παρά μόνο μετά από 11μιση χρόνια . Λοιπόν το όλο σκηνικό θα παιζότανε με την όμορφη Γερμανίδα που θα συναντούσε στο σημείο αυτό της εισβολής ( θα δούμε παρακάτω γιατί) το τέρας της κολάσεως, το μαύρο σκύλο της αβύσσου, κοινός τον Θάνατο τον ίδιο.  Εκεί που θα ελάμβανε η εισβολή και μετά η συνάντηση αυτή θα επερχόταν το τέλος η καταστροφή και η συντέλεια και φυσικά εισβολή . Για να πάρω βέβαια αυτές τις πληροφορίες βρέθηκα και εγώ στα έγκατα της κολάσεως και καταστράφηκα από αυτές τις δυνάμεις που θα περιγράψω παρακάτω. Η όλη συντριβή μου όμως είχε και θα έχει πάντα για εμένα ένα μήνυμα που σε αυτό το μπλοκ θα πρέπει να διαδοθεί και να συζητηθεί γιατί τα παρακάτω έχουν ένα νόημα και μια ουσία.
Παραθέτω τώρα τα παρακάτω στοιχεία :
  1. Wanne  στα Γερμανικά σημαίνει Λεκάνη και στην Ελλάδα έχουμε ένα όρος που λέγεται Λεκάνη και είναι ανάμεσα στους Νομούς Καβάλας – Δράμας και Ξάνθης .
  2. Σύμφωνα με την επαφή που είχα εκεί θα γινότανε μια εισβολή . Και βέβαια δεν θα αφορούσε κάποιους αγνώστους εχθρούς στην αρχή αλλά φυσικά τους Τούρκους. Με την έρευνα που έκανα η λέξη Wanne απαντάται σε ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας που αποτελείται φυσικά από Τούρκους παίκτες
  3. Η λέξη Wanne μεταφράζεται στα Αγγλικά στη λέξη Tub. Για να δούμε τι εξέλιξη θα έχει αυτή η παρατήρηση στο θυσαυρό του ίντερνετ . Μια αναζήτηση με τις λέξεις Tub (Λεκάνη ) και Invasion (εισβολή ) μας δείνει μια χαρακτηριστική εικόνα η οποία τα λέει από μόνη της :
  4. και τι άλλο μας βγάζει εκεί κοντά στην αναζήτηση μας ; Την παρακάτω εικόνα :
  5. Μόνο τα χρώματα αυτά σου προκαλούν τρόμο φαντάσου να το δούμε κιόλας .
  6. Γρηγορείτε Έλληνες γιατί τα σχέδια τους είναι έτοιμα …….

Περί όνων !

Περί Όνων

Με την ανακάλυψη των όνων όπου ο ένας είναι ο Άρης και ο άλλος ο Απόλλων ( ήλιος) αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με την καταγωγή των δύο αυτών Θεών που προέρχονται από τον αστερισμό του καρκίνου και ειδικότερα από τον γαλαξία Μ44 δηλαδή από την Πρασείπη ή αλλιώς «Κυψέλη» που έχουμε ήδη προαναφερθεί .Το μεγάλο αίνιγμα παραμένει όμως ο Όνος Τυφών. Τώρα σχετικά με την σχέση που έχουν ο Άρης και η Αφροδίτη εκεί τα πράγματα δείχνουνε ότι οι δύο τους αποτελούν το ζευγάρι του Σίβα και της Παρβάτι .
Άρης και Αφροδίτη
Σίβα και Παρβάτι
Σχετικά με τον όνο που βρίσκεται σε εξέλιξη ο «πόλεμος» μέσα μου είναι μια μορφή που ακόμη δεν έχω κατασταλάξει ακριβώς για ποιόν ακριβώς είναι αλλά παραθέτω παρακάτω μερικά στοιχεία όπως αυτό:
Αλλά αν πάρουμε και την άλλη πλευρά που λέει ότι ο όνος είναι ο Τυφών ή κατά άλλους Κρόνος (Κρ- όνος ) ή Χρόνος τότε και εδώ έχουμε να κάνουμε με τον Σίβα που είναι ο άρχοντας του χρόνου!  Πάμε όμως να δούμε κάτι άλλο που θα κάνει τα πράγματα ποιο συναρπαστικά . Εκεί στο Βερολίνο και μετέπειτα εδώ στην Ελλάδα είχα μέσα σ΄ όλα τα μηνύματα που μου προκαλούσαν ταραχή και το συνδυασμό των χρωμάτων μαύρο κόκκινο . Ας δούμε και την απάντηση της βιομηχανίας πάνω σ΄ αυτό :
Εικόνα 1Αυτό το αμαξίδιο ονομάζεται Τυφών!!!
Και βέβαια το χρώμα του κόκκινο μαύρο και ας δούμε και μια ακόμη λεπτομέρεια . Οι τροχοί του έχουν ένα τριάκτινο αστέρι μέσα τους όπως και το σήμα της μερσεντές κάτι που μας οδηγεί πάλι στην περίπτωση μου με το σήμα της μερσεντές !!!
Για να δούμε όμως τι κάνει την Μερσέντες ( που είναι και η μεγάλη χορηγός της Γερμανικής ομάδας ) να έχει και αυτή σχέση με τον Τυφώνα . Δείτε παρακάτω :
Εικόνα 2 Mercedes Tornado
Αυτό που βλέπετε είναι κατασκευή της μερσέντες και ονομάζεται τορνάντο ή αλλιώς ελληνιστή Τυφών!!! Και κάτι άλλο το αστέρι της μερσεντές εμφανίζεται και στην χώρα μας απλώς στην εταιρία που έχει περάσει στα χέρια των Γερμανών πλέον δηλαδή τον ΟΤΕ !! Για δέστε αυτή την φωτογραφία :
Σας θυμίζει κάτι αυτό το σχήμα ;
Πάμε παρακάτω !! Ας δούμε και αυτό

Μήπως έχουμε να κάνουμε με κάποια ένωση ή καλύτερα επανένωση ;
Για να δούμε και την κυρία Μέρκελ πάνω στον όνο…..
Για να δούμε και κάτι άλλο ….. Το αστέρι της μερσεντές παδαδόξως βρίσκεται και σ΄αυτό …..
Αυτή η μηχανή λέγεται Motorhead Messiah !!!! Να λοιπόν ποιος είναι ο Μεσσίας μας . Μα φυσικά οι μηχανές . Και φανταστείτε τώρα την ταινία Matrix …. Η όλη κατάσταση πηγαίνει προς λύση του αινίγματος της Σφίγγας. Αν θέλουμε να βεβαιωθούμε και λίγο ακόμη δεν έχουμε παρά μόνο να δούμε και τα παρακάτω:



Βέβαια να μην ξεχάσουμε ότι ο Τυφών είναι ναι μεν κι αυτός εχθρός αλλά υπάρχει η υποψία ότι η Ήρα για να εκδικηθεί τον Δία που έκανε ουκ ολίγα εξωσυζυγικά έκανε και τον Τυφώνα χωρίς την διαμεσολάβιση του Δία . Δηλαδή παρθενογέννηση ….. Κατά κάποιους ερευνητές η ήπια μορφή του Τυφώνα είναι η καλάγαθη κατά τ΄άλλα μορφή του Ήφαιστου που κατά τύχη το ιερό του ζώο είναι ο όνος και είναι ο Θεός των Α.Μ.Ε.Α. ( βλέπε αναπηρική καρέκλα). Ας δούμε όμως και κάτι ακόμη που μπορεί να σχετίζετε με την όλη ιστορία ….
Ο Καλαϊτζής εικονογράφησε τον Τυφώνα και όπως βλέπετε έχει στο εξώφυλλο ουκ ολίγα γαιδούρια( και βέβαια χρώμα κόκκινο μαύρο ) . Η ιστορία εξελίσσεται στην Σαντορίνη λίγο πριν την μεγάλη έκρηξη το 1700 περίπου. Το νησί κατά πολλούς ερευνητές είναι η Ατλαντίδα ( Άτλαντες – Κρόνιοι και βάλε ) αλλά και λόγω ηφαιστίου και του Ήφαιστου.  Γι αυτό μάλλον μιλάμε για οικογενειακή υπόθεση Ελλήνων πχ. Τιτάνων – Γιγάντων και Ολυμπίων .
Άρτεμις σε διάφορες εκδοχές




Εικόνα 1 Άρτεμις
       

        
Εικόνα 2 Άρτεμις


Εικόνα 3 6.8.2009 μεταμόρφωση του Σωτήρος









Εικόνα 4 Άρτεμις και Πήγασος
:

Εικόνα 5 Διάνα- άρτεμις