Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Η τρομερή περίπτωση της Λεκάνης !

Η τρομερή περίπτωση της Wanne ή αλλιώς Λεκάνης

Όταν ήμουν στο Βερολίνο και είχα αυτή την τρομερή συνάντηση με το «ον» είχα τηλεπαθητικά μάθει για μια τοποθεσία στην περιοχή του Reutlingen-Pfulingnen με το όνομα Wanne που σημαίνει στα ελληνικά Λεκάνη . Τι σήμαινε αυτό για μένα ήταν ένα αίνιγμα που δεν θα έβρισκε λύση παρά μόνο μετά από 11μιση χρόνια . Λοιπόν το όλο σκηνικό θα παιζότανε με την όμορφη Γερμανίδα που θα συναντούσε στο σημείο αυτό της εισβολής ( θα δούμε παρακάτω γιατί) το τέρας της κολάσεως, το μαύρο σκύλο της αβύσσου, κοινός τον Θάνατο τον ίδιο.  Εκεί που θα ελάμβανε η εισβολή και μετά η συνάντηση αυτή θα επερχόταν το τέλος η καταστροφή και η συντέλεια και φυσικά εισβολή . Για να πάρω βέβαια αυτές τις πληροφορίες βρέθηκα και εγώ στα έγκατα της κολάσεως και καταστράφηκα από αυτές τις δυνάμεις που θα περιγράψω παρακάτω. Η όλη συντριβή μου όμως είχε και θα έχει πάντα για εμένα ένα μήνυμα που σε αυτό το μπλοκ θα πρέπει να διαδοθεί και να συζητηθεί γιατί τα παρακάτω έχουν ένα νόημα και μια ουσία.
Παραθέτω τώρα τα παρακάτω στοιχεία :
  1. Wanne  στα Γερμανικά σημαίνει Λεκάνη και στην Ελλάδα έχουμε ένα όρος που λέγεται Λεκάνη και είναι ανάμεσα στους Νομούς Καβάλας – Δράμας και Ξάνθης .
  2. Σύμφωνα με την επαφή που είχα εκεί θα γινότανε μια εισβολή . Και βέβαια δεν θα αφορούσε κάποιους αγνώστους εχθρούς στην αρχή αλλά φυσικά τους Τούρκους. Με την έρευνα που έκανα η λέξη Wanne απαντάται σε ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας που αποτελείται φυσικά από Τούρκους παίκτες
  3. Η λέξη Wanne μεταφράζεται στα Αγγλικά στη λέξη Tub. Για να δούμε τι εξέλιξη θα έχει αυτή η παρατήρηση στο θυσαυρό του ίντερνετ . Μια αναζήτηση με τις λέξεις Tub (Λεκάνη ) και Invasion (εισβολή ) μας δείνει μια χαρακτηριστική εικόνα η οποία τα λέει από μόνη της :
  4. και τι άλλο μας βγάζει εκεί κοντά στην αναζήτηση μας ; Την παρακάτω εικόνα :
  5. Μόνο τα χρώματα αυτά σου προκαλούν τρόμο φαντάσου να το δούμε κιόλας .
  6. Γρηγορείτε Έλληνες γιατί τα σχέδια τους είναι έτοιμα …….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου