Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Η αρχή της ήττας των (Νεο) Ατλάντων

Η αρχή της ήττας των (Νέο)Ατλάντων.

Είναι γεγονός ότι δεν είναι πολλές φορές ευχάριστο να αναφέρεσαι συνέχεια εναντίων των Γερμανών, με τα σχόλια του τύπου το 4ο Ράιχ και τέτοια παρόμοια. Εάν δούμε από κοντά μερικά στοιχεία θα καταλάβουμε ότι η Ελλάδα και η Γερμανία είναι χώρες στόχοι για τους (Νέο)Άτλαντες . Η υπογεννητικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο και στις δύο χώρες, η μετανάστευση είναι στο απόγειο της. Ναι οικονομικά η Γερμανία είναι ισχυρή,και παραμένει ισχυρή. Δεν νοείται να μην υπάρχει η "ατμομηχανή" της Ευρώπης χωρίς αυτή. Δεν είναι τυχαίο ότι η Γερμανία θεωρείται χώρα με οικονομική δύναμη και προοπτική. Αλλά δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός ότι δυνάμεις όπως η Κίνα που εμείς την έχουμε ανάγει σε εθνικό μας σωτήρα επεκτείνεται με ραγδαίους ρυθμούς και υποτάσει με την οικονομική της δύναμη,έθνη και κράτη όπως είναι η αδύναμη Ελλάδα. Έτσι μια χώρα με τόσο ασθενική οικονομία γίνεται βορά σε συμφέροντα ξένων δυνάμεων,όπως της Κίνας, φυσικά των Η.Π.Α. και άλλων χωρών συμπεριλαμβανομένου της Γερμανίας. Θα πρέπει όμως να κοιτάξουμε λίγο πιο βαθειά στο πρόβλημα με την Γερμανία. Αυτή η χώρα έχει και είχε τεράστιο εσωτερικό πρόβλημα με την αποδοχή του Ολοκαυτώματος και του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Είναι γεγονός ότι έγιναν τρομερά εγκλήματα εναντίων του λαού μας, και αφαίμαξη των αποθεμάτων αυτής της μιρκής μας χώρας. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση η Ελλάδα πτώχευσε ύστερα από μια πολύ κακή διαχείρηση και σπατάλες. Η χώρα που κράτησε στους κόλπους της Ευρωπαικής Ένωσης που με τόσο ζήλο οι περισσότεροι Έλληνες ήθελαν και θέλουν να παραμείνουν ήταν η Γερμανία. Η συντρήβή του εχθρού είναι κάτι που το θέλουνε όλοι, αλλά τελικά ποιός είναι ο πραγματικός εχθρός;

Ας ξεκινήσουμε με τα χρώματα της Βραζιλίας!























Η ερπετική φύση είναι η Νεοατλάντια ηγεσία που μπορεί να ξενίζει το γεγονός ότι μια χώρα η Γερμανία διέλυσε το μύθο των καλών Ατλάντων που έχουνε καταστρέψει τεράστιες εκτάσεις στον Αμαζόνιο και να μην μιλήσουμε για ήθη και έθιμα. Νέμεσης και Ειμαρμένη. Από την χώρα που φόρεσε τα μαύρα κόκκινα .





Ελληνογερμανικό δίκτυο .....Σε ελληνικό έντυπο

Ελληνογερανικό δίκτυο σε αγρογλυφικό σε χωράφι στην Βρετανία Ιούνιος 2014!!!


1 σχόλιο:

  1. φιλτατε ιντεριντεας
    αι ελληνικαι εθνικολαικαι απολλωνιαι διονυσιακαι συμπαντικαι δυναμεις του φωτος θα συντριψωσιν τας σκοτεινας μιαρας βρωμερας βδελλυρας δυναμεις του αβρααμ μπεναρογια!!!!!!!

    το θεικον γενος των ελληνων θα κυβερνησει το συμπαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    free greek pontos!!!!!!!!!!!!!!!!!
    free greek constantinupolis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    οχι στη καροτικη κοπρολαγνικη γκαμπριελικη αριστερα και υπερπροοδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή